YEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWW - Reisverslag uit Emerald Beach, Australië van Marieke - WaarBenJij.nu YEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWW - Reisverslag uit Emerald Beach, Australië van Marieke - WaarBenJij.nu

YEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWW

Blijf op de hoogte en volg Marieke

18 Oktober 2012 | Australië, Emerald Beach

heb hier echt 5 GE-WEL-DIGE dagen gehad et et MOJO surf kamp.. super mooi weer, mooi strand, lekker surfen ( naja proberen te surfen dan) no worries just relax!! we gingen elke dag surfen, of 2x per dag .. echt super grappig! bij mij ging het surfen niet helemaaaaal goed.. was meer aant body surfen en water happen en heb de bodem van de zee een paar keer goed bekeken,maar dat maakt niet uit, heb et overleefd en gelukkig waren er genoeg surf instructeurs die me konden redden! nadat we klaar waren met surfen gingen we meestal eten en daarna LEKKEERRR chillen op et strand.. dan namen we een soort van container mee met een hele muziek instalatie en dan hadden we muziek op et strand.. echt niceeeeeeeee !
's avonds gingen we elke x naar de bottle shop! hahaha heb nog nooit zoiets gezien.. we gingen met een groep in een busje naar een dorpje om daar drank/drinken in te kopen voor de avond.. natuurlijk ging de muziek weeer vol gas aan en wast dik feest in de bus.. toen we bij de bottle (borrel# shop waren, werd de bus gewooon midden in de winkel geparkeert en stapten we met zn allen uit als gekke drukke dansende zingende groep.. echt heeeeeel bizar hahha ondertussen ging iedereeen als een gek opzoek naar zn drinken/eten en de muziek stond nog vol gas aan.. nadat we terug kwamen van de bottle shop hadden het kamp vuur al aangezet en daar zaten we dan helee avonden bij, met natuuurlijk vol gas de muziek aan.. dus elke avond PAAAAAAAAAARTYparty! yeeeeww!
ook ben ik nog es een paar uurtjes van de surf scoool # SPOT X) af geweest .. we zijn toen met een groepje in de party bus naar Emerald beach geweest ! WAAAAAAAUUUUUUUW super mooooooi daar! echt ongelofelijk!!!! dat was een super mooi plaatsje waar de AUsies na hun werk massaal naar toe komen om even lekker te chilleeen! het was een wit strand idee met rotsen,blauwe zee, bergen er om heen echt super mooi ! daaaar heb ik ook walvissen gespot JAJAAAAA ,, en daar heb ik ook mn EERSTE kangeroo gezien.. kon echt super dichtbij komen echt grappig!!
voorde rest leef ik hier echt als een hippie, hele dag geeen idee van de tijd, wat voor dag het is... geen dingen die moeten.. gwooon chill .. loop hier ook veel op mn blote voeten en zit de hele dag onder het zand van et strand.. verder heb ik mn zonnebrand altijd paraaat want et wil hier wel bakken ..
NO WORRIES BE HAPPYYY... Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!

xxx

• 18 Oktober 2012 - 06:38

Cas:

Hey marieke!

Ik lees wel dat je het daar heel erg zwaar hebt en dat je het eigenlijk bijna niet meer aan kan. Lijkt mij wel een verstandig plan dat jij gewoon terug komt en dat ik dan je plekje overneem haha! Heel veel plezier nog en ik ben benieuwd naar je volgende verhaal!

Xx Cas